Siirry sisältöön
IRTOKARKIT ALKAEN 1,29€ / 100G | TOIMITUKSET ALKAEN 4,90€ | Ilmainen toimitus yli 49€ ostoksille
IRTOKARKIT 1,29€ / 100G | TOIMITUKSET ALKAEN 4,90€ | Ilmainen toimitus yli 49€ ostoksille

Yritys

Yritys

Asiantuntemus, laaja tuotevalikoima ja toimiva asiakaspalvelu tekevät CandyTownista® laadukkaan karkki- ja makeisketjun jokaiselle makeaa mielihyvää metsästävälle asiakkaalle. Teemme tiivistä yhteistyötä kaikkien merkittävien tavarantoimittajien kanssa tarjotaksemme markkinoiden parhaimman valikoiman laatu- ja erikoistuotteita. Suorilla tehdastoimituksilla pystymme takaamaan irtotuotteidemme tuoreuden.

Nykyään FilmTown -myymälöitä on viitisenkymmentä ympäri Suomea ja jokaisesta löytyy tuhansien DVD ja Blu-ray™ -vuokraelokuvien ja satojen erilaisten irtomakeisten valikoima. Myymälämme palvelevat keskeisillä paikoilla hyvien kulkuyhteyksien sekä pysäköintimahdollisuuksien varrella. Filmtown on tänä päivänä ainut kotimainen valtakunnallinen video- ja makeistmyyntiin keskittynyt yritys, joka pyrkii toiminnallaan jatkamaan perinteistä videovuokraamo- ja makeismyyntitoimintaa samanaikaisesti.

FilmTown ketjuun kuuluu myös CandyTown makeismyymälät, joissa on erityisen laaja irtomakeisvalikoima. Löydät valikoimistamme tuhansia erilaisia tuotteita ja laatuja, joista osa yksinoikeudella ja itse maahantuotuna suoraan tehtaalta. CandyTownien® kattavaan tuotevalikoimaan kuuluvat irtotuotteina makeiset, pähkinät ja mantelit. Muita päätuotteryhmiä ovat mm. jäätelöt, jäähilejuomat ja virvokkeet. Tunnetuimpia tavaramerkkejä ovat mm. Fazer, Cloetta ja Panda. Valikoimasta löytyy irtokarkkien lisäksi myös runsaasti erilaisia suklaa,- jogurtti, ja pähkinätuotteita. Asioiminen myymälöissämme tai verkkokaupassa on äärimmäisen yksinkertaista, sillä kaikissa tuotteissa on yksi ja sama kg-hinta. Kun asioit CandyTownissa, huomaat kyllä eron!

FilmTown ketjuun kuuluu myös Unileverin franchising periaatteella toimivia Spice Ice jäätelöbaareja. Create your own ice cream!

CandyTown® on Video Film Town Oy:lle rekisteröity markkinointinimi.

€0,78
€456,78
€123.456,78